Jennie Silfvertegen
Gravidmassör. Certifierad massör med idrottsprofil

Jag utför Klassisk massage, en behandlingsform som är känd och väletablerad världen över. Klassisk massage är både läkande och förebyggande och lugnande. Den klassiska massagen utförs med olja direkt på huden. Musklerna bearbetas djupgående genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen ökar och spänningar löses upp. En massage behandling för en stunds avkoppling och återhämtning, men också behandlande för att avhjälpa och förebygga spänningar och smärta.

Klicka här för kontaktuppgifter

Jag har utbildat mej på Pro athlete i Jönköping, 2016.
Jag är utbildad gravidmassör av Cecilia Thoren spa Halmstad.

Jag erbjuder

Body Luxury
Rengörande kroppspeeling med kärnor från palmträd. Avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan samtidigt som tillväxten av nya celler stimuleras. Huden blir mjuk och slät och får en fin lyster. Efter att scruben avlägsnats blir du insmord av en luxuös kroppsolja som återfuktar och gör huden mjuk och len. Oljan är baserad från växtriket och ökar hudens fuktbalans och ger fin lyster och näring.
Tid: 50 min

Hotstone behandling
Denna typ av terapi är faktiskt Svensk massage i kombination med släta, uppvärmda stenar. Dessa heta stenar används sedan i en mjuk och lugn massageteknik. Värmen som kommer från stenarna ger en fridfull och lugnande effekt bra för nervsystemet och blodcirkulationen.
Tid: 60 min

Me & Mini - Gravidmassage
Gravidmassage är otroligt avstressande och kan göra att du sover bättre, får bättre humör , och mindre ont i rygg. Helkroppsmassage som mjukar upp ömma och stela muskler. Dränerar överflödig vätska och verkar avsvällande för svullna ben och fötter.
Tid: 50 min

NBE 1000 massage behandling
NBE är ett revolutionerande koncept för effektivare massagebehandlingar. Med appraturen NBE 1000 är det möjligt att åstadkomma en varmare, mjukare och mer elastisk muskel och vävnad att arbeta med. Kroppen blir lättare avslappnad och kan bättre och mer effektivt ta till sig behandlingen. Möjligheterna med NBE apparaturen är oändliga, från djupgående muskelbehandlingar till anti-stress och Lymfdränage.

Oljeinpackning kropp
Oljeinpackning för kroppen, är en behandling som ger återhämtning och avslappning på djupet. Under lätt massage blir du insmord med verksamma eteriska oljor. Välj själv om du vill ha uppiggande eller lugnande essens. Därefter packas du in i en omslutande värmefilt som verkar ytterligare avslappnande. Under tiden får du avkopplande ansikts /scalp massage.
Tid: 70 min

Mer information om behandlingarna finns på min hemsida. www.muskelro.nu